TOPTAN 100 Adet Işıklı Çubuk Glow Stick Fosforlu Çubuk

TOPTAN 100 Adet Işıklı Çubuk Glow Stick Fosforlu Çubuk

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
TOPTAN 100 Adet Işıklı Çubuk Glow Stick Fosforlu Çubuk
 
TOPTAN 100 Adet Işıklı Çubuk Glow Stick Fosforlu Çubuk TOPTAN 100 Adet Işıklı Çubuk Glow Stick Fosforlu Çubuk TOPTAN 100 Adet Işıklı Çubuk Glow Stick Fosforlu Çubuk TOPTAN 100 Adet Işıklı Çubuk Glow Stick Fosforlu Çubuk
TOPLU ALIMLARDA FİYAT ALINIZ hediyepakette.com Eğlencelerin artık vazgeçilmezi olan Glow Stick ( Fosforlu Kırılan Çubuk ), başta Amerika ve Avrupa olmak üzere tüm dünyada çılgınca yayılıyor Kullanımı çok basit olan bu mucizevi ürünü bir saniyede aktif edip uzun süre kullanabilirsiniz. Kullanım alanları ise sadece eğlence ile sınırlı değil oldukça geniştir. 100 "lü ince fosforlu çubuk ( glow stick ) 0.5 cm eninde 20 cm boyunda 100 birleştirici aparatı var 1 sn de çubuğu eğerek kırınca aktif olur Kırdıktan Sonra 5 -10 sn sallamanız ışıması için yeterli Uzun süre ışık yayar ( 4-12 saat ) Sarı, Pembe, Turuncu, Yeşil ve Mavi renklerde karışık gelir. Birleştirici aparatlarla kendize Kolye Bileklik Halhal Kemer yapabilirsiniz. Gece partileri, konserler, yaz kampları, doğum günü partileri ofis partileri, düğün salonları, sünnetler, nişan, düğün, kına gecesi, gibi her türlü kutlamayı daha eğlenceli, daha renkli, daha hareketli kılar. Avda, kampta, ve ihtiyaç halinde acil ışık kaynağı olarak da kullanılabilir.
  • #4202611
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.