TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ

TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
55.000₺
  • 55.000₺
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ
 
TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ TOMRUK, HURDA VS.YÜKLEYİCİ TRAKTÖR TELESKOPİK VİNÇ
2010 model çiftçeker 85-80 tümosan traktör üzerine kurulmuş otomatik tomruk yükleyici. olduğu yere kurulabilen ve kamyon üzerinde işçi bulunmadan kendi başına yükleme yapabiliyor. aynı zamanda üzerinde bulunan ağırlık sayesinde kurtarıcı görevi yapıyor. orman işleri için çok ideal olan makina her türlü araziye girebilmektedir. Her türlü yükleme işinde kullanılır...Tomruk, hurda vs. 11 metre uzunluğa erişen bomu sayesinde uç noktada 1, 5 ton yakından 3, 5 ton kaldırma kapasitelidir. pazarlık payı vardır. 10 Tonluk romorku ile birlikte verilecektir.
  • #3130964
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.