TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!!

TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!!

İç Anadolu » Ankara » Sincan
650.000₺
  • 650.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!!
 
TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!! TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!! TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!! TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!! TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!! TEMELLİ YAKINLARINDA MUHTEŞEM ULTRA LÜKS VİLLA!!!
Villa; 2006 m2 arsa üzerine fırınlama, empenye işlemesi farikada yapılmış sibirya kütüğünden akıllı ev şeklinde japon bahçe tasarımı ile inşaa edilmiştir.İzalasyonu, yüksek kapasiteli Viesman kombisi , ayarlanabilen radyatörleri ve uzaktan proğramlanır akıllı kiti ile mükemmel ısınma sağlamaktadır.Simensâ ~in sessiz modern ankastre ürünleri( buzdolabı, fırın, mikrodalga, bulaşık makinası, set üstü ocak, davlumbaz ) iki adet salon tipi simens klimaları, hırsız ve yangın alarmı, güvenlik kamerası, her iki kata sıcak hava üfleyen modern şömine, doğal ahşap taban kaplaması, ada mutfak, franke evye , artema musluk , vitra toplam 4 klozet. Sauna ve jakuzili kompact 2 banyo sistemi, ferforje fransız balkon, metal dekoratif çatı kiremidi, uzaktan kumandalı açık garaj kapısı, gölet-şelale manzaralı geniş kış bahçesi.Evin mimarisine göre tasarlanmış abajurlar ve yeni diğer tüm ev eşyaları evin başlıca özellikleridir. Evin iskanı alınmıştır. Bahçedeki 2nci hobi evi; 50m2, özel taş işçiliği, metal dekoratif çatı kiremiti, ayrı viesman kombi, ankastre mutfak (hepsi simens olmak üzere ocak , bulaşık makinası, buzdolabı), wc , sensörlü vitra pisuvar, şömine, hırsız ve yangın alarmı , çatı arası yatak odası bölümü, hobi tezgahı, teknik bölüm , malzeme dolapları ve çok sayıda elektrikli el aletleri, çim makinaları ve bahçe ekipmanı. Bahçe: 125 m DSİ ruhsatlı sitede ki tek sondaj su kuyusu, yer altı çelik-fiberglas su deposu, otamatik sulama ve damlama sistemi, 1200 m2 çim alanı, gölet, şelale, kaya bahçesi.Heykeltraş yapımı taş anıt, 700 yıllık ceviz ağaç gövdesi, ferforje bahçe takımları, el yapımı taş çeşme , ahşap pergoleler, 10-12 ton luk doğal kayalar, 53 â ~ü meyve olmak üzere 105 adet 3-10 yaşında çeşitli ağaçlar , taş duvar ve dekoratif tel ile çevrili olması bahçenin temel özellikleridir. Villa çok özenli tamamlanmış , oturma aşamasına gelindiğinde ihtiyaçtan satışa çıkarılmıştır. İRTİBAT TELEFONU:
  • #3191038
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.