TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA

TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
3.000.000€
  • 3.000.000€
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA
 
TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA TEKSTİLKENT GİYİMKENT ORTASI SATILIK KOMPLE BİNA
Sultangazi En İşlek Caddesi üzerinde, Giyimkent Teksilkent bölgesine çok yakın, önü açık, yanı yeşil alan imarlı hemen aşağısında yeni yapılmakta olan Sağlık Bakanlığına ait inşaat halinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, üst tarafında inşaat halinde imam hatip lisesi , hemen yanında benzin istasyonu bulunan, tramvay ve metro istasyonuna 50 m mesafede Eski Edirne Asfaltı Mevlana Caddesi kesişiminde; her katı ayrı ayrı dükkan veya ofis olmaya uygun, toplam 7 kat binada her kat 400 m2 olacak şekilde toplam 2800 m2 kullanım alanı vardır. Caddeye 13 m girişi olan bodrum katı ile caddeye 32 m girişi olan giriş katına depo olmaya müsait mükemmel yalıtımlı bodrumu, yangın merdiveni ve servis merdivenine ilave asansörlü Hastane, Fakülte Binası, Tekstil Fabrikası, Holding Binası, Banka, TV Kanalı, Otel vb. yapılmaya uygun, birinci sınıf malzeme kullanılarak modern dizayn edilmiş, iskan alınmış, arka ve yan cephesi mantolama, diğer dış cephesi Alikobat giydirme binamız komple satılıktır. TEM otoyolu ve E-5'e çok yakındır. Havalanı ulaşım imkanı açısından 10 dk. sürmektedir.ilgilenenlerin telefonla müracat etmesi rica olunur.
  • #3847300
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.