TEKSOMAK EXPLORER60 YERÜSTÜ SONDAJ MAKİNESİ

TEKSOMAK EXPLORER60 YERÜSTÜ SONDAJ MAKİNESİ

İç Anadolu » Ankara » Sincan
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
TEKSOMAK EXPLORER60 YERÜSTÜ SONDAJ MAKİNESİ
 
TEKSOMAK EXPLORER60 YERÜSTÜ SONDAJ MAKİNESİ TEKSOMAK EXPLORER60 YERÜSTÜ SONDAJ MAKİNESİ TEKSOMAK EXPLORER60 YERÜSTÜ SONDAJ MAKİNESİ
Explorer60 yeraltı galerilerinde ve yüzeyde karot almak ve sondaj yapmak için üretilmiş hidrolik delicidir. Değişik şaseler üzerine monte edilebilir; örneğin kızak üzerine, üç tekerlekli çekici üzerine, dar veya geniş palet üzerine. Değişik kızak boyları ihtiyacınıza göre yapılabilir. Kademesiz kontrollü hidrolik motoru sayesinde dönüş hızı dakikada 166 devirden 900 devire kadar ayarlanabilir. Elektrik motorlu veya dizel motorlu çeşitleri mevcuttur. Morset kenara açılarak kuyu temizleme ve enjeksiyon işleri kolaylıkla yapılır. Explorer60 tijleri tutmak için otomatik morset ve tij tutucu senkronizasyon özelliğine sahiptir. Sabitleme için kızak üstüne monte edilmiş hidrolik gerdirmeler vardır. Explorer60, opsiyonel aksesuarları da mevcuttur; örneğin daha geniş wireline tamburu, kedi başı veya çift hızlı hidrolik su pompası. Tij Çapı / Diameter of Drill Rod AWL BWL NWL HWL Derinlik (m) / Depth (m)
  • #3918516
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.