TEKÇORLUDA KOMPLE SATILIK ÖRGÜ KUMAŞ BOYAHANESİ

TEKÇORLUDA KOMPLE SATILIK ÖRGÜ KUMAŞ BOYAHANESİ

Marmara » İstanbul » Çatalca
8.000.000€
  • 8.000.000€
    Marmara » İstanbul » Çatalca
TEKÇORLUDA KOMPLE SATILIK ÖRGÜ KUMAŞ BOYAHANESİ
 
TEKÇORLUDA KOMPLE SATILIK ÖRGÜ KUMAŞ BOYAHANESİ TEKÇORLUDA KOMPLE SATILIK ÖRGÜ KUMAŞ BOYAHANESİ TEKÇORLUDA KOMPLE SATILIK ÖRGÜ KUMAŞ BOYAHANESİ
Tekirdağ çorluda 15000m2 açık alan, 5000m2 kapalı alana sahip, biyolojik arıtma tesisi, 3 artezyen kuyusu, doğal gazlı buhar kazanı , geri kazanım sistemi bulunan, iskanlı, ruhsatlı, günde 16 000 kg üretim kapasiteli, Açık en ve tüp örgü kumaş boyahanesi , komple satılıktır. NOT: ARACI kurum olduğumuzun, bilinmesini isteriz.İlgililerin, Fabrika Danışmanlarımızdan Kimya Yüksek Mühendisi Bahattin ÇAYGÖZ ve Makine Mühendisi Ufuk YILDIZ ile iletişime geçmeleri rica olunur. STARPORT TEXTİLE AND POINT ENGİNEERS ENDUSTRY Komple anahtar teslim, Örgü/Dokuma kumaş Boyahanesi kurumu, Kalite tetkik çalışmalarının yapılarak ar-ge oluşturulması, İş Güvenliği Hizmeti, risk analizlerinin yapılması, otomasyon sisteminin kurulması, Fizibilite çıkarılması, ikinci el Tekstil terbiye boya baskı makinalarının alım/satımı, montaj/demontaj konusunda faaliyet vermekteyiz.
  • #4173444
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.