TEK DÜKKAN FİYATINA ÇİFT DÜKKAN

TEK DÜKKAN FİYATINA ÇİFT DÜKKAN

Marmara » İstanbul » İkitelli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İkitelli
TEK DÜKKAN FİYATINA ÇİFT DÜKKAN
 
TEK DÜKKAN FİYATINA ÇİFT DÜKKAN TEK DÜKKAN FİYATINA ÇİFT DÜKKAN TEK DÜKKAN FİYATINA ÇİFT DÜKKAN TEK DÜKKAN FİYATINA ÇİFT DÜKKAN
5 Adet Vergi Dairesinin karşısında Organize sanayinin göbeğinde 15 senelik tüm kurumsal müşteri portföyü ile beraber Kırtasiye + Ofis olarak kullanılan Tam teşekküllü kırtasiye (kaşe, kartuş dolum, ciltleme, ofis malzemeleri vs bir kırtasiyede olacak tüm ekipmanlarıyla beraber) Kırtasiye tarafında çalışma atölyesi, Ofis tarafında 3 ofis odası mutfağı ve tuvaleti bulunan, 140 m2 kullanım alanı olan, Kırtasiyenin yanında büfe simit fırını lokanta ve her iş alanına uygun Kapalı devre kamera ve telefon sistemi bulunan İş yerim devren satılıktır. Not: Vergi dairelerinin içerisinde herhangi bir kırtasiye fotokopi malzemeleri satan bir yer bulunmamaktadır. Çevre sanayii içerisinde 30 bin adet dükkan bulunmaktadır.
  • #4067039
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.