TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA

TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA

Akdeniz » Mersin » Silifke
95.000₺
  • 95.000₺
    Akdeniz » Mersin » Silifke
TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA
 
TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA TAŞUCU TOKIDE SATıLıK DUBLES VILLA
Taşucu Tokideki satılık Villamızın Girişinde salon.Mutfak, lavoba, Wc Bulunmaktadır.1.Katında 3 odası bulunan Villamızın Bir odası ebebeyin odasıdır.İçerisinde soyunma yeri Banyo ve WC ve Lavoba bulunmaktadır.Ayrıca anyosu , Wc ile lavobası vardır. Villamızın oda ve salonunun zemin döşemesi labinent parke , Mutfak, koridorları.Wcsinin zemin döşemesi seramiktir.Dış cephe kapı pencereleri PVC, İçerisi ahşap kapıdır.Villamız mutlu emlak ofisinden 95.000TLye Satılıktır.Cuzi Pazarlık payı vardır.Ayrıca içerisindeki eşyalarda villayla beraber satılabilir.Villamızın perfoje demirleri mevcuttur. .Villamızın 60 ay daha ödemesi bulunmaktadır.Hisse devri yapılacaktır.Bu rakama her ay 1, 500 TL ilave edilecektir.Çünkü her ay borcu azalacaktır.Villamız site içerisinde güvenlik kameralıdır. Villamız mutlu emlak ofisinden satılıktır.
  • #3484565
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.