TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA

TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA

Akdeniz » Mersin » Silifke
110.000₺
  • 110.000₺
    Akdeniz » Mersin » Silifke
TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA
 
TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU TOKIDE ACIL SATıLıK VILLA
Taşucu Tokideki satılık Villamızın Girişinde salon.Mutfak, lavoba, Wc Bulunmaktadır.1.Katında 3 odası bulunan Villamızın Bir odası ebebeyin odasıdır.İçerisinde soyunma yeri Banyo ve WC ve Lavoba bulunmaktadır.Ayrıca Banyosu , Wc ile lavobası vardır. Villamızın oda ve salonunun zemin döşemesi labinent parke , Mutfak, koridorları.Wc sinin zemin döşemesi seramiktir.Dış cephe kapı pencereleri PVC, İçerisi ahşap kapıdır.Villamız mutlu emlak ofisinden 110.000TLye Satılıktır.Hisse devri Yapılacaktır.Villamızın perfoje demirleri ve Güneş Enerjisi mevcuttur. .Villamızın 46 ay daha ödemesi bulunmaktadır.Hisse devri yapılacaktır.01, 11, 2014 Tarihinden ihtibaren Bu rakama her ay 1, 500 TL ilave edilecektir.Çünkü her ay borcu azalacaktır.Villamız site içerisinde güvenlik kameralıdır. Villamızın 72 TL site aydatı vardır.Villamız mutlu emlak ofisinden satılıktır.
  • #3867086
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.