TAŞUCU KUM MAHALLESİ GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK

TAŞUCU KUM MAHALLESİ GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK

Akdeniz » Mersin » Taşucu
150₺
  • 150₺
    Akdeniz » Mersin » Taşucu
TAŞUCU KUM MAHALLESİ GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK
 
TAŞUCU KUM MAHALLESİ GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK TAŞUCU KUM MAHALLESİ GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK TAŞUCU KUM MAHALLESİ GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK TAŞUCU KUM MAHALLESİ GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK
Taşucu kum mahallesinde günlük kiralık villa. Apartlarımız müstakil bahçe içerisinde dubleks villa şeklindedir.Bir evde olması gereken tüm eşyalar mevcuttur( klima, otomatik çamaşır makinesi, Uydu Tv, buzdolabı, ocak, nevresim takımı ve gerekli tüm mutfak gereçleri) Denize yaklaşık 400 metredir. 3 + 1 şeklindedir. Alt katında salon mutfak ve wc vardır. Üst katında 3 yatak odası vardır.Klima mevcuttur.Bol çocuklu veya geniş alileler için idealdir. Evlerimizin temizliği her misafir gidişinde ve gelişinde düzenli olarak çalışan elemanlarımız tarafından yapılmakta olup tüm kullanılan eşyalar dezenfekte edilip nevresimler de itina ile yıkanmaktadır.Ve temizlik konusunda oldukça iddialıyız. Evimizin günlük kiralama ücreti 150 TL'dir.Elektrik ve su ücretleri kiracıya aittir. İrtibat için:
  • #3817510
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.