TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER

TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER

Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
11.000₺
  • 11.000₺
    Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER
 
TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ EN KALİTELİ EN GÜZEL KONUT KONTEYNERLER
VERİLEN FİYAT 42 m2 İKİ ODA, BİR SALON, WC&DUŞ, MUTFAKLI BİRLEŞİM KONTEYNER FİYATIDIR.PLANI RESİMLERDE VARDIR. FİYATLARA KDV, İSTANBUL DIŞI KURULUM ve EKSTRA ÇATI+VERANDA DAHİL DEĞİLDİR. FABRİKA TESLİM NAKİT FİYATLARIDIR. ÜRÜNLERİMİZ YENİ ÜRETİM OLUP, STANDART ÖZELLİKLERİN DIŞINDA , İSTEĞE BAĞLI OLARAK FARKLI ÖLÇÜ VE ÖZELLİKLERDE DE ÜRETİM YAPILABİLMEKTEDİR. OFİS, KONUT, ŞANTİYE, GÜVENLİK, WC&DUŞ, DEPO, METROPOL KONTEYNERLER VE PREFABRİK YAPILAR, MOBO KABİNLER, SU DEPOLARI, ŞANTİYE İÇİ MALZEMELER, AHŞAP ÜRÜNLER, YÜK KONTEYNERLERİ SATIŞ KAPSAMIMIZDA OLAN ÜRÜNLERDİR. TÜM ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL BOYUNCA ASİL YAPI PREFABRİK & KONTEYNER GARANTİSİ ALTINDADIR!! FARKLI BİR ÜRÜN İÇİN MÜŞTERİ HİZMETLERİMİZDEN TEKNİK ÇİZİM VE TEKNİK ÖZELLİKLER HAKKINDA DESTEK ALABİLİRSİNİZ!!! KAMPANYALI SATIŞLARIMIZDAN SİZDE YARARLANIN, İHTİYACINIZI HEM KALİTELİ HEM UCUZ FİYATA KARŞILAYIN!!! DİĞER ÜRÜNLERİMİZ İÇİN MAĞAZAMIZI & WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ! ASİL YAPI PREFABRİK & KONTEYNER kaliteli üretimi ve uygun fiyatlı konteyner satışları ile sektörde üst sıralarda yer almaktadır. Firmamızın hedefi, içinde bulunduğu sektörde güven, kalite ve uygun fiyatın birleştiği nokta olarak anılmak ve bu doğrultuda kalıcı olmaktır. Güler yüzlü, genç ve eğitimli kadromuzla en uygun fiyat, en kaliteli ürün garantimizle, sınırsız ürün çeşitlerimizle, müşteri istek odaklı çalışmalarımızda siz değerli müşterilerimizin yanımızda olması gücümüze güç katacaktır..
  • #3758954
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.