Su motoru Lonbardin pancar temiz

Su motoru Lonbardin pancar temiz

Marmara » Sakarya » Yeşilyurt
1.500₺
  • 1.500₺
    Marmara » Sakarya » Yeşilyurt
Su motoru Lonbardin pancar temiz
 
Su motoru Lonbardin pancar temiz Su motoru Lonbardin pancar temiz Su motoru Lonbardin pancar temiz Su motoru Lonbardin pancar temiz
13.5 beygir damla, salma sulama ve yagmurlamaya uygun. supompası ve sehbasıyla arabasıyyla birlkikte verilecektir. Dizel az yakıt tüketir tasarrufludur. Sıfır motor ayarındadır 3.5 su pompası çıkısı yüksek performaslı Yagmurlama damlama ve salma sulamada sulamaya uygun su pompası 350 - metreye kadar su basma yüksekliği ve yüksek verimlilik Yıllık bakımları yapılmış masrafsız olarak çalıştırıp kullanabiliceginiz bir motordur. elimizde 2 adet mevcuttur. Anbar kargoyla ekonomik olarak her yere gönderilir. kırmızı Boyalı olan lonbardin 1.500 TL Orjinal boyalı olan kavun rengi 2. fotograf 1.750 TL Pancar motor 1.250 TL dir. İletişim:
  • #2650352
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.