Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi)

Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi)

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
550₺
  • 550₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi)
 
Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi) Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi) Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi) Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi) Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi) Sıva Püskürtme Küreği (Kendini bir günde amorti eden sıva makinesi)
JET SIVA, Sıvacı el aleti olarak alçı sıva, kaba kara sıva, ince kara sıva, püskürtme beton, serpme sıva, toprak karışımları yani çamur, toprak sıva ve daha fazlasını içeren verimli ve başarılı duvar ve tavan uygulamaları yapılıyor. Bir makine ile üç ayrı modül gönderiyoruz. 1 numara : İnce sıva ve saten alçı, 2 numara: tuğla üzerine alçı ve ince katmanlı kara sıva, 3 numara: Kaba sıva ve kalın dokulu alçı sıva Modül Değişimi: Üç adet yıldız başlıklı vida sökülerek değişimi yapılır. Jet Sıva Püskürtme sıva makinesinde lider üreticisidir. Tamamen TÜRK mühendislerin tasarımıdır. Daha da geliştirmek için yeni ürün tasarımlarımız devam etmektedir. Tasarımı biten ürün modellerine ''Faydalı Model'' patent korumasına alınarak piyasaya sürülmektedir.
  • #4190555
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.