şişlide kiralık odalar

şişlide kiralık odalar

Marmara » İstanbul » Şişli
350₺
  • 350₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
Şişlide kiralık odalar
 
Şişlide kiralık odalar Şişlide kiralık odalar Şişlide kiralık odalar Şişlide kiralık odalar Şişlide kiralık odalar Şişlide kiralık odalar
Şişlide kiralık odalar ŞİŞLİ İLÇESİNDE Toplam 4 odanın bulunduğu dublex dairemizin her odasında tv, uydu sistemi çalışma masası gardolap mini buzdolabı bulunmaktadır. ortak kullanım alanında ise çamaşır ve kurutma makinası tost makinası mini fırın ütü ve bilimum mutfakk gereçleri vardır.Nezih AİLE ortamını bulacağınıza inanıyoruz.İstanbul'un merkezinde tüm semtlere kolay ulaşım sağlayan belediye otobüs duraklarına, dolmuş ve topkapı yeni metrobüs durağına çok yakın, perpa ticaret merkezine, ssk okmeydanı hastanesine yürüme mesafesindenı semtinde bulunan metrobüse 5 dk Şişli M.Y.O YANINDA MESAFEDE dubleks dairemizde kiralık oda. Dairelerimize Eminönün den 15dk, Taksim'den 10dk, Mecidiyeköy'den 10dk, Beşiktaş'tan 20-30dk, Bakırköy'den 20-30dk da ulaşmanız mümkündür.Merkezler ulaşmak için E-5 karayolu ve SSK okmeydanı hastanesi güzergahları kullanılmaktadır. ve mekanlar açısından zengin bir çevrededir.Amacımız uygun koşullarda kaliteli hizmet vermek ana düşüncemizdir.
  • #3462584
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.