sincan güvenlik kamera sistemleri - ankara güvenlik erd

sincan güvenlik kamera sistemleri - ankara güvenlik erd

Ankara / Sincan
Ücretsiz
 
Sincan Güvenlik kamera sistemleri - Ankara güvenlik erd Sincan Güvenlik kamera sistemleri - Ankara güvenlik erd Sincan Güvenlik kamera sistemleri - Ankara güvenlik erd Sincan Güvenlik kamera sistemleri - Ankara güvenlik erd Sincan Güvenlik kamera sistemleri - Ankara güvenlik erd Sincan Güvenlik kamera sistemleri - Ankara güvenlik erd
Sistemdeki Malzemeler ve Teknik Özellikleri:

- 1 Adet 16 lı Dvr Cihazı (I.C.U Knowledge 16 çıkışlı kaliteli kayıt cihazı)

- 16 Adet gece görüşlü 36 ledli kamera (I.C.U Knowledge)

- 1 Adet 50 amper güç adaptörü

- 200 metre kablo

- 1 Adet 2 Tb Hdd (Toshiba, Seagate ya da Western Dijital marka, 16 adet kamera için yaklaşık 1 aylık yedek)

- 32 Adet Bnc + 16 Adet Powerjack + Kaliteli ve Güleryüzlü İşçilik

- Kameraların ağ ve internet üzerinden izlenmesini sağlayacak teknik yapılandırma..

Not1: Kameralar ve Kayıt Cihazı Iso 9001 belgeli belli standartları olan cihazlardır, Lütfen dandik, kalitesiz 2-3 ay içinde bozulan cihazlarla kıyaslamayınız..

Not2: 200 metreden fazla Cctv kamera kablosu giden yerlerde extra kablo masrafı olacaktır..Kaliteli kalın kablo kullandığımızdan kablo metresi extra 1 Dolar + Kdv olarak fiyatlandırılacaktır..

Not3: Kurduğumuz sistemler 2 yıl garanti kapsamındadır..Kullanıcı hatası hariç (Darbe, deprem, sel gibi doğal afetler ya da fiziksel müdahale) arıza durumlarında firmamız en geç 48 saat içinde müdahale edip ürünü teslim alıp ücretsiz tamirini ya da değişimini gerçekleştirmektedir..

Not4: Bu kampanya İstanbul il sınırları için geçerlidir..Diğer şehirler için işin durumuna göre yol ve masraflar extra hesaplanacaktır..

Not5: Bu Kampanya 31.09.2013 tarihine kadar geçerlidir..31.09.2013 tarihinden sonra bu kalitedeki sistem 6999 TL + Kdv olarak eski fiyattan fiyatlandırılacaktır..
  • #4168784
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Güvenlik sistemleri
  4. Ankara
  5. Sincan
  • satılık kümes alarmı

    Bursada kümes alarmı harekete duyarlı alarmlı sensör: İRTİBAT İÇİN : 545 594 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.