Sihirbaz palyaçolar aranıyor!

Sihirbaz palyaçolar aranıyor!

Marmara » İstanbul » Avcılar
75₺
  • 75₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
Sihirbaz palyaçolar aranıyor!
 
Sihirbaz palyaçolar aranıyor! Sihirbaz palyaçolar aranıyor! Sihirbaz palyaçolar aranıyor! Sihirbaz palyaçolar aranıyor! Sihirbaz palyaçolar aranıyor! Sihirbaz palyaçolar aranıyor!
www.sihirbazpalyaco.com ve www.ucuzsihirbaz.com internet sitelerinden arayan müşterilerime gidecek palyaçoluk ve sihirbazlık yapacan 1 bay 1 bayan takım arkadaşı arıyorum. ARANAN ŞARTLAR: 1.doğum günü animatörlüğü bilenler(sosis balondan şekiller, yüz boyaması, çocuk oyun ve dansları yapmış olmalı) 2. aralarında akraba yada ilişki anlamında bağ olmamalı yani 2 arkadaş gelelim diyenler aramasınlar. 3. tek başına bir işi yapacak durumda özgüven ve cesareti olanlar arasınlar. 4. avcılara yakın oturmalı ve eşya ve komisyonum için türksan metrobüse gidip gelebilmeli nerden aldıysa oraya bırakıcak.. 5.mutlaka görüşmeye gelmeli, telde fiyat ve iş bilgisi boş boşuna vermiyorum. lüzümsuz yere meşgul etmeyın.. NOT: Görüşmelerimi avcılar volkan pastanesinde gerçekleştirip orda çay kahve eşiliğinde sihirbazlık gösterip nasıl yapıldını öğretiyorum. GELİRKEN YANINIZDA 1 ADET KİMLİK 1 ADET DE İKAMETGAH GETİRİN ÇÜNKÜ VERECEĞİM EŞYALAR KIYMETLİDİR. TEŞEKKURLER... taha yıldırım illüzyonist palyaço animatör karakter. tahacan11@gmail.com watsupp hattımız avcılar parseller.
  • #4158172
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.