Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya

Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya

Ege » Denizli » Denizli
60₺
  • 60₺
    Ege » Denizli » Denizli
Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya
 
Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya Sigara Kılıfı CİCCİBOX® Şok kampanya
CİCCİBOX® Kendinize ait Karekter ve Kişilik tarzınızı özgürce ortaya koyabileceğiniz üzerinde güldürücü, düşündürücü, eğlendirici karikatür ve resimlerin bulunduğu, resimli sigara kutusudur... Müşteri memnuniyetine odaklı, kaliteden ödün vermeyen çalışma şekliyle İthalat ve İhracat sektöründe hizmet veren, Türkiye’nin lider firması CİCCİBOX® 2009 yılında gelişerek ve büyüyerek sigara kutusu sektöründe yeni girişimlerle Swarovski Elements (Swarovski Taşlı Sigara Kutusu) üretimini yapan Gizem Tekel Satış Pazarlama Ürün yelpazesini sizden gelen istekler doğrultusunda genişleterek hizmet vermeye devam etmektedir... CİCCİBOX® YILBAŞI KAMPANYASI 100 Ad. CİCCİBOX® + Stand + Kargo Sadece 60 TL. 200 Ad. CİCCİBOX® + Stand + Kargo Sadece 80 TL. 500 Ad. CİCCİBOX® + Stand + Kargo Sadece 160 TL. 1000 Ad. CİCCİBOX® + Stand + Kargo Sadece 300 TL.
  • #2391342
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.