Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz.

Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz.

Ege » İzmir » Seferihisar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Seferihisar
Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz.
 
Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz. Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz. Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz. Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz. Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz. Sığacık Seferihisar İzmir de Balık avı için Tekne kiralıyoruz.
HİZMETLERİMİZ Tekneyle günübirlik balık avları Sığacığın birbirinden güzellikteki koylarına gezi Gece paragat ve ağla balık avları zmir Seferihisar Sığacık'ta en güzel vakit geçireceğiniz bir aktivitede Ege'nin bereketli sularında daha önce hiç avlamadığınız çeşitte ve büyüklükte balıklar tutabilme imkanınızdır. Olta balıkçılığının en güzel ve adrenalin dolu dakikalarını bizimle yaşayacağınıza eminiz. Yöremizde bulunan belirli başlı balık türlerini avlarken kafanızda başka hiç bir düşünce kalmıyor. Balık tutmaya meraklı olanlar bilirler stresin en büyük ilacıdır bu zevkli uğraş. Oltanızı denize sarkıtmış dolaşırken Sığacık ve çevresinin olağan üstü güzelliklerini, ağaçlarla kaplı tepelerini, koylarını zevkle izleyeceksiniz. Oltanızın ucundaki balığın gücünü hissedip mücadeleye başladığınızda ise gerçek bir mücadele nasıl olur göreceksiniz. Tekneye aldığınız balıkları seyrederken alacağınız haz ise tatilinizin en güzel anları olarak kalacak. Bölgeye özgü balık tutma yöntemleri ile olabildiğince doğal ve zevkli bir mücadeleye hazır mısınız?
  • #1996565
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.