Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum

Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum

İç Anadolu » Kayseri » Kayseri
Görüşülür
Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum
 
Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum Sibirya kurdu köpeğimi sahiplendirmek istiyorum
Geçirdiğim ameliyattan dolayı 5 yaşındaki dişi Sibirya kurdumu sahiplendirmek zorundayım. Şuan kısırlaştırılmamıştır ama Sibirya kurtları 4 yaşından sonra çiftleşmesi hayati tehlikeye gireceği için kısırlaştırılma şartı ile verilecektir. Aileye verilecektir öğrenciye sahiplendirme yapılmamaktadır. Ev içinde bakılmak şartı ile tercihden Bahçeli ev aranmaktadır. Dairede bakacak olanlar için ise yaşam alanı kısıtlanmamalı ev içinde serbestçe dolaşabilmelidir. Sahiplendirme sözleşmesi ile verilecektir. Takibi yapılacaktır. Gerçekten bakabilecek tüy dökülmesini sorun yapmayacak aşılarını aksatmayacak ve sağlıklı bir şekilde besleyebilecekler arasın. Tercihden kayseri içi sahiplendirme yapılacaktır. Isırma huyu kesinlikle yoktur. Irtibat no : 0545 282 88 56 veya 05073934323 numaralardan bana ulaşabilirsiniz.
  • #3810877
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • samsunda satılık kangal erkek yavruları

    samsunda sahibinden satılık 7 tane yavru. babası safkan karneli sivas kangalı, a ...

  • gürpınarlı mermer satılıktır

    selamü aleyküm saf kangal boğuşkan ve bekçi 26 aylık kangal omuz yüksekliği 90cm ...

  • GOLDEN LABRADOR KIRMA ÇIKOLATA RENGI 2 AYLIK OGLAN

    Köpeğim gerçekten zor bulunan kahverengi , göğüsu ve patileri beyaz hayvandir co ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.