Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular

Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular

Marmara » Bursa » Nilüfer
Görüşülür
Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular
 
Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular Sibirya Kurdu Yavruları Maskeli ve Beyaz Yavrular
“EvcilimPet” garantisiyle köpek almaya ne dersiniz? Önemli Not: Şirketimizden aldığınız tüm yavruların “sağlık” ve “ırk” garantisi olup siz değerli müşterilerimize faturalı bir şekilde gönderilmektedir... Tamamen güvenli bir alışveriş için lütfen bizlerle irtibata geçiniz... Lütfen internet ortamındaki sahte fotoğraflara ve sahte kişilere aldanıp 3 kuruş az olsun derken paranızı çöpe atmayınız...!!!! Bizim gibi çalışan güvenilir firmaların hesapları harici şahsi hesaplara para yatırıp kendinizi riske atmayınız...!!!! www.evcilimpet.com.tr Hemen hemen Türkiye'nin tüm şehirlerinde yönlendirebileceğimiz, aynı zamanda da bize referans olabilecek Veteriner Hekimlerle sizleri görüştürebiliyoruz... Peşin fiyatlar üzerinden “ADVANTAGE” , “BONUS” ve “WORLD” Kartlarına “ 3” taksit yapabiliyoruz.... “EvcilimPet” garantisiyle köpek almaya ne dersiniz..? Ortalama ömürleri 10-15 yıl olan minik dostlarınızı bulunduğunuz şehire sağlıklı ve güvenilir bir şekilde gönderebiliyoruz… Yanlarında onları nasıl büyütebileceğiniz ve sağlıklı yaşamlarını devam ettirebilmeleri için gerekli tüm bilgileride küçük bir kitapçık halinde siz değerli müşterilerimize ulaştırıyoruz... Yıllardır değişmeyen cep telefonlarımız sayesinde iyi günlerinde de kötü günlerinde de devamlı yanınızda oluyoruz... Tüm yavrularımızda erkek ve dişi seçeneğinize cevap verebiliyoruz... Aldığınız yavrunun mama, tarak, temizlik ürünleri v.b. tüm aksesuarlarını uygun fiyatlarla temin edebiliyoruz... Vade farkını karşılamanız halinde ADVANTAGE , BONUS ve WORLD Kredi kartlarına 12 aya kadar taksit yapabiliyoruz... Mail order sistemiyle internet üzerinden tüm kredi kartlarına tek çekim veya taksitli alışveriş yapabilme olanağı sağlıyoruz... ERKEK VE DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR İrtibat için: Online İletişim: www.evcilimpet.com.tr Cemal KURUOĞLU : 0505 476 17 21 Cenkut ERTANER : 0532 352 29 13 MERKEZ ŞUBE: Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı 102/5 Görükle NÜLÜFER/BURSA ŞUBE:Ertuğrul mah. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Bostancı Mert Sitesi 27/A Özlüce NİLÜFER/BURSA TEL:0224*413*55*66 FAX:0 224*413*66*69 Evcilim Hay. Gıd. Çiç. Tic. San. Ltd. Şti.
  • #2130714
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Zonguldak Alaplı'da safkan K-9 Alman Kurtları

    Altı Adet safkan Alman kurdum vardır 250 liradan satılır. Dişi alman kurdu 1.5 a ...

  • ORJİNAL GÜRCİSTAN ÇIKIŞLI ANNE VE BABADAN KAFKAS ÇOBAN YAVRULARI

    KAFKAS COBAN : DOGAL YAŞAM ALANI KAFKASDIR. ADINIDA BURDAN ALMAKTADIR VE KAFKAS ...

  • Satılık Erkek Ve Dişi 7 Aylık Saf Kangal Yavrusu

    Gİresundan satılık 7 aylık erkek ve dişi saf kangal yavrusu satılıktır. Köpekler ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.