Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar

Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar

Marmara » Bursa » Mudanya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Mudanya
Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar
 
Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar Sevgi Pıtırcıkları Yeni Yuvalarına Gitmeye Hazırlar
Kedimizin birbirinden güzel üç yavrusu oldu ev ortamında tehlikelerden uzak sevgimizle büyüttüğümüz yavrucuklar şu an 2 aylıklar kuru mama yiyebiliyorlar iç dış parazitleri yapıldı kum eğitimleri var cinsiyet olarak siyah rengi çok olan dişi diğer ikisi erkek tek eksikleri ömürlük yuvaları. Sahiplendirme şartlarımız:Bursa da ikametgah edilmesi çünkü şehir dışına getirme olasılığımız düşük.18 yaş altı yerleşik bir hayatı olmayan ailesinin onayını almamış arkadaşlar lütfen aramasınlar. Küçük çocuk sahibi ailelere önerimiz şimdilik kendi bebekleriyle ilgilenip bizi aramamaları. Daha önce kedi bakmış veya bakımından anlayan yerleşik bir ev hayatı olan gerçek anlamda kendine evcil bir dost kazanmak isteyen arkadaşlara sahiplendirme yapılacaktır.
  • #4190461
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.