SerasMac Es40 Lazer 2. EL Kaşe Makinesi

SerasMac Es40 Lazer 2. EL Kaşe Makinesi

Ege » Kütahya » Kütahya
2.750₺
  • 2.750₺
    Ege » Kütahya » Kütahya
SerasMac Es40 Lazer 2. EL Kaşe Makinesi
 
SerasMac Es40 Lazer 2. EL Kaşe Makinesi SerasMac Es40 Lazer 2. EL Kaşe Makinesi SerasMac Es40 Lazer 2. EL Kaşe Makinesi SerasMac Es40 Lazer 2. EL Kaşe Makinesi
Model ES40 Lazer Kaşe Makinesi Çalışma Alanı 20cm*30cm Lazer Gücü 40W Lazer Tüp CO2 Lazer tüp , su soğutmali Kazıma Hızı 100-300mm/min Güç Kaynağı 220V/50HZ , 110V/60HZ Desteklediği Formatlar BMP, PLT, Sürücü Sistemi 3 fazli step motor Net Ağırlık 26kg Ekstra özellikler Kırmızı ışık göstergesi İşlenebilen Malzemeler Akrilik, kristal, cam, seramik, mermer, metal kaplama, kumaş, deri, ahşap vb.. Küçük boyutuyla dar mekanlarda çalışma avantajı sağlar.Lazer Kaşe Makinesiyle kaşelerinizi 3 dakidada yapabilirsiniz , ama bu sadece bir kaşe makinesi değil !!! akralik, kristal, cam , deri , ahşap gibi metal olmayan malzemeleri örnek resimlerde görüşdüğü gibi kolaylıkla işleyebilirsiniz Ürün ikinci eldir, bakımları yapıldı lazer tüpü sıfırlandı Nakitte son fiyatımızdır. Lütfen Pazarlık Yapmayınız.
  • #4073493
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.