Sempati Veteriner Kliniğine Yardımcı Çalışan - Sekreterya

Sempati Veteriner Kliniğine Yardımcı Çalışan - Sekreterya

İç Anadolu » Konya » Konya
Görüşülür
Sempati Veteriner Kliniğine Yardımcı Çalışan - Sekreterya
 
Sempati Veteriner Kliniğine Yardımcı Çalışan - Sekreterya Sempati Veteriner Kliniğine Yardımcı Çalışan - Sekreterya Sempati Veteriner Kliniğine Yardımcı Çalışan - Sekreterya
SEMPATİ VETERİNER KLİNİĞİ - KONYA Sekreterya / Yardımcı Çalışan (Bayan) : * Başta kedi ve köpekler olmak üzere evcil hayvanları seviyorsanız ve bir veteriner kliniğinde çalışamayacak kadar evcil hayvanlardan korkmuyorsanız, * Bayan ve en fazla 30 yaşındaysanız, * Konya 'da ikamet ediyorsanız, * Geçici değil kalıcı ve güvenilir bir iş arıyorsanız, bu pozisyona başvurabilirsiniz. Başvurularınızı haftanın 7 günü 11:00 ila 18:00 saatleri arasında kliniğimize bizzat gelerek (şahsen) yapmalısınız. Başvuru sırasında yanınızda 1 adet vesikalık fotoğraf ile mezun iseniz mezuniyet belgenizin fotokopisi veya öğrenci iseniz öğrenci belgenizin fotokopisini bulundurunuz. TÜM POZİSYONLARA KALICI ÇALIŞAN ARIYORUZ. GEÇİCİ, PART TİME, 'SINAVI KAZANANA KADAR' , 'OKUL BİTENE KADAR' , 'ATANANA KADAR' VS. BAŞVURU KABUL ETMİYORUZ. DGS / KPSS VB. SINAVLARA GİRİYOR VE MEMUR OLMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN BAŞVURU YAPMAYINIZ. UZUN SÜRELİ ÇALIŞAN ARIYORUZ. Kliniğimiz yalnızca pet hayvanlara hizmet vermektedir. Kliniğimiz hakkında ayrıntılı bilgiye http://www.sempati.org adresimizden ulaşabilirsiniz. Adresimiz : Feritpaşa Mah. Ümit Bahadırtürk Sok. Tuğra Sit. 30/B Selçuklu - Konya (Nalçacı Cad. Nene Hatun Parkı, Sauna Gümüşkapı arkası) LÜTFEN İLANA YANIT VERMEYİNİZ, MESAJ YAZMAYINIZ. TELEFONLA VB. MAAŞ VEYA ÇALIŞMA ŞARTLARI GİBİ SORULAR DİREKT REDDEDİLME SEBEBİDİR. BAŞVURULARINIZI İLANDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ BİZZAT KLİNİĞE GELEREK YAPMALISINIZ.
  • #4135859
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Satılık maltese terrier

    ORJİNAL T CUP MALTESE TERRİER YAVRULARIMIZ GELMİŞTİR IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ A ...

  • Safkan white golden yavrulari

    Yurt disindan gelen saf white goldenimizin yavrulari olmustur uretim yapmiyoruz ...

  • HERA YUVA ARIYOR

    Ben bir Labrador / Golden kırması bir kızım. Golden usluluğunda, Labrador akıllı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.