Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe)

Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe)

Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe)
 
Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe) Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe) Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe) Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe) Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe) Şehirde köy hayatı - Organik yaşa ...(Bağ-Bahçe)
MERAKLISINDAN MERAKLISINA .... Deprem yönetmeliğine uygun projeli - Güneş enerjili- Kalorifer tesisatı hazır - Mantolamalı- Dayalı-döşeli - Şömineli -Amerikan mutfak - Mobilyalı Lüx dubleks villa .. Cadde üzeri, köşe başı.4 tarafı açık.3 tarafı geniş verendalı.Denize 1200 m, çarşı merkezine 2000 m mesafede.Kafa dinle, temiz hava al.Tavuk yetiştir, kedi-köpek besle.Temelden-bacaya kadar tüm inşaat yapım fotoğrafları cd ile verilecektir. Saedece Özel eşyalarınızı alın, yaşamaya başlayın.Aşılı bodur tüm meyve ağaçlarınız hazır (45 ad).Organik sebzenizi kendiniz yetiştirin.Kuyunuz hazır. MASRAFSIZ. Sessiz - sakin - kuş sesleri arasında - hindi sürüleri - horoz sesleri - Otlanan inek sürüleri - süt mandrasına 300 m mesafede.Şehir merkezinde tam bir köy hayatı.Huzurlu bir emeklilik için mükemmel.
  • #3357855
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.