Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata

Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata

Marmara » İstanbul » Kartal
3.500₺
  • 3.500₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata
 
Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata Satılık üretimhane. Akvaryumlar, setler ve ekipmanlar kelepir fiyata
Satılan Malzeme(ler): Akvaryumlar, setler, ekipmanlar Adet Fiyatı: yok Toplu Alım Fiyatı: 3500 TL Adedi: 11 set 60 üzeri akvaryum ve birçok malzeme İli/Semti: İstanbul/Kartal İrtibat Bilgileri: Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya aittir Diğer Ek Bilgiler: ACİL ACİL ACİL FİYATI İNDİRDİM ÇOK ACİL KREDİ KARTINA 12 aya kadar taksit yaptırabilirim (Komisyonu dahilinde). Deprem yasası sebebiyle dükkanıma yıkım kararı çıktı. Bu sebepten dolayı acil olarak faal durumdaki üretimhanemi (balıklar hariç) tüm ekipmanlarıyla beraber bedava fiyata vermek zorundayım. AKVARYUM ve SETLER - 2 metrelik 9 bölmeli setler 40 mm' demir köşebentten yapıldılar, sağlam ve sorunsuzdular. Toplamda 11 adet (4 set sumplıdır) - 100x40x50 cm'lik akvaryumlar 6mm camdan sağlam ve sorunsuz. Toplamda 40 adet - 40x50x40 cm'lik akvaryumlar 6mm camdan sağlam ve sorunsuz. Toplamda 20 adet - 125x55*55 cm'lik akvaryum 10 mm camdan ve 40'lık demir sehpası. - 120 cm boyunda 40'lık demir profilden demir sehpa - Onlarca iç filtre, - Onlarca motorlu filtre - Onlarca ısıtıcı, - Hava motoru (Atman 12000). - 3'lü arıtıcılar. - 1 adet Reverse Osmos cihazı - 1 adet mini buzdolabı - Dış filtreler Hepsi sorunsuz ve kalitelidir. Faal şekilde Discus ve malawi üretimi yapmaktayım. Malesef dükkana yıkım kararı çıktı. Başka bir yere taşınma imkanım olmadığından dolayı, ihtiyaçtan çok uygun fiyata vereceğim. Parça parça satılmayacaktır. Ciddi alıcılarla fiyat konusunda anlaşabiliriz.
  • #2835613
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.