Satılık papağan ve papağan yumurta

Satılık papağan ve papağan yumurta

Ege » İzmir » İzmir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » İzmir
Satılık papağan ve papağan yumurta
 
Satılık papağan ve papağan yumurta Satılık papağan ve papağan yumurta
Satışı için taze koydu ve bereketli papağan yumurta ve kuş Satıcılar

Taze ve Bereketli devekuşu yumurtaları, papağan yumurta ve satılık devekuşu

Kuluçkaya Taze Devekuşu Kuluçka Yumurta hazır. Devekuşu yumurtası nakliye kadar, günlük toplanan durulanır ve dezenfekte ve serin depolama düzenlenmektedir. Bu devekuşu yumurtaları özel paketli ve dünya çapında Öncelik Posta sevk edilir. Herhangi zamanında garantili teslimat ekspres posta sevk edilmelidir.

Biz her zaman dikkatli bir inkübasyon ve kuluçkalık için iyi devekuşu yumurtaları seçin. Doğurganlık oranı bizim devekuşu kuluçkalık yumurta çok iyi yani bizim devekuşu büyük bir grup donattıktan yaşıyor. Ancak biz kuluçka sürecine nakliye ve müşteri hatası etkileyen faktörler doğurganlığı garanti edemez. Kuluçka Gerçeklik tüm yumurtalar bereketli değildir; tüm bereketli yumurta yumurtadan olacaktır; ve tüm civcivler yaşayacak. Başarı ambar oranı müşterilerimiz ile% 95 ya da daha iyi olmuştur.
  • #3994822
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.