Satılık oyun kuşları

Satılık oyun kuşları

Marmara » İstanbul » Üsküdar
25₺
  • 25₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
Satılık oyun kuşları
 
Satılık oyun kuşları Satılık oyun kuşları Satılık oyun kuşları Satılık oyun kuşları Satılık oyun kuşları Satılık oyun kuşları
SATILIK SOYU KIRILMAMIŞ OYUN KUŞU YAVRULAR: 2 adet nohudi, 3 adet kula (SATILDI), 1 adet dumanlı ortadan iki aynalı (SATILDI), 1 adet karamiski (SATILDI) ve 1 adet miro miski yavru. toptan olursa tane 25. Yavruların en küçükleri 1 aydır yem yiyor (Nohudiler), diğerleri ötmeye başladı. Yavruların 3 tanesi videodakinin yavruları. 1 tanesi de kardeşi. Yavruların tamamı. Elimdeki en iyi kuşların yavrularıdır. ERKEKLER: 1 adet mavi (Sökük 50), 2 adet Sinekli mavi tane 60, 2 adet kula tane 60, 1 adet şekeri erkek (Sökük 40, 1 adet Sivas karaçakmaklı 50 (SATILDI) DİŞİLER: 1 adet sabuni öntepe 40, 1 adet sabuni 60, 1 adet nohudi 60, 1 adet sinekli kula 40, 1 adet mavi dişi kanadında tutulma var ancak çatıya gidip-geliyor damızlık olarak kullanılabilir 40, 1 adet karaçakmaklı dişi 50 (SATILDI) Anaçlar toptan istenirse ufak bir pazarlık payı vardır. Lütfen kuşları görmeden pazarlık yapmaya kalkmayın. Kuşların soyunun oyun durumları: şekeri, sinekli kula ve sökük mavi hariç 20-30 metre arası taban taklalı seferli kuşlar. Bu fiyata bu kuşlar olur mu? demeyin Balkonda besliyorum sayıyı azaltmam lazım. Onun için fiyatları ucuz yazdım. Mavi sökük erkek 15 metre civarı taban taklalı 4 takla ile oynuyor. Şekeri ve sinekli kula ise yine fişekli kuşlardan. Şekeri hava fişeğinde, sinekli kula ise taklayı çevirmiş damızlık ayrılmıştır. Kuşların soyu belli olup miro, sinekli ve düz maviler, kulalar, sabuniler, nohudiler, Ümraniye Altınşehir'den Hakan kardeşimin kuşlarındandır.
  • #3496961
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.