Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako

Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako

Doğu Anadolu » Şırnak » Şenoba
2.500₺
  • 2.500₺
    Doğu Anadolu » Şırnak » Şenoba
Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako
 
Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako Satılık jako evcil 25 kelime Konuşuyor Sırnak merkez jako
Evcil sağlıklı yaklaşık 30 kelime konuşan jako papağanım satılıktır. Ailevi sebeplerden dolayı... ele omuza gelir. Kendini sevdirir. Kafasını kanadını kasıtmaya bayılır. Kafesi ile birlikte verilecektir. Ismi Çarşaf. Gözleri henüz siyahtır. Yani bebektir. Elde büyütüldüğü icin sosyal ve sevecen bir hayvandır. Kendini sevdirmek icin yapmadığı yoktur. Mesela her yem verdiğimde mamma mamma mamma diye tekrarladım. Suan acıktıgında mamma diye bağırır. Aksam odasını terk ederken ışığı söndürmeden iyi geceler iyi geceler diye tekrarladım suan uykusu geldiğinde ışığı kapattırana kadar iyi geceler iyi geceler diye bağırır. Sabah yanına geldiğinizde ya da sizi görünce günaydın meyve vereceğinizi gördüğünde mmmhaahh tatlı vs kakasını kafesin dışına yaptığında kötü kus kötü kus diye bağırır. Daha sayamadıgım bir Sürü saklabanlıgı vardır. Kası kası derseniz kafasını elinize yatırır kasımanızı bekler. Kanat ayarı var iken evde cok rahat uçuyordu. Fakat suan kanatlarını yeniledi. Tekrar kanat ayarı gerekir. Onun dısında ismi Çarşaf. Askım carsaf Fenerbahçe Babacığım Aslan oğlum vs vs bir kelimeyi yanında yarım saat tekrarlayın geçin kenara izleyin. Kuşum on numara bir kuştur. Satma sebebime gelirsek mesleğim Gereği evde fazla kalamıyorum. Hanımda pek sevmiyor kus Mus. Malum jakolarda kepek büyük bit problemdir. Kadınlar la pek anlasamazlar ortalığı batırdıkları icin hanım tünege pek çıkarmıyor. Ben yokken kafesinde kapalı kalıyor. Yazıktır. Ve kucuk oğlum kuşa asırı ilgiden kafesini düşürmüş. Kus korkmuş. Suan Oğlumu görünce Kafayı yiyecek gibi bağırıyor. Kendini kafeste oradan oraya atıyor. Kusun yabanilesmesinden korkuyorum. Bu nedenle yeni bir ortama girmesinin sağlıklı olacağını düşünüyorum. Malum jako kindar bir kuştur. Bu sebeple severek 6 ayımı geçirdiğim çarşafım satılıktır. Ufak bir pazarlık olur. Whatssapptan video atarım. Lütfen cepten ulaşın gönderim konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
  • #4132972
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.