Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA

Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA

Doğu Anadolu » Erzurum » İlıca
Görüşülür
  • Görüşülür
    Doğu Anadolu » Erzurum » İlıca
Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA
 
Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA Satılık fabrika - SÜT peynir- ARSA
Kılıçlar süt fabrikası; Erzurum’un merkez Aziziye ilçesi sınırları içerisinde 23 dönümlük açık alan üzerine kurulmuştur. Fabrika ; E-23 Karayolu üzerine konumlandırılmış olup; Aziziye Kaymakamlığı ve Aziziye İlçe Jandarma Komutanlığı ile sınır komşusu olması sebebiyle büyük önem arz etmektedir. Kılıçlar süt fabrikası E-23 karayolu üzerinde olduğundan, gerek hammadde temini, gerek üretilen mamul maddenin pazara sunulması, gerekse ilgili kişilerin fabrikaya ulaşımı konusunda çok büyük bir avantaja sahiptir. Lojman (6 Konut) Misafirhane ve yemekhane Malzeme deposu Atolye ve garaj Su kuyusu ve deposu Trafo Fabrika ana binası Soğukhava ve ilkmadde depoları Olmak üzere toplam 5545 m2’lik kapalı alana sahiptir. Fabrikanın mevcut kapalı alanları ve sahip olduğu geniş arazi her türlü yenilik ve değişiklğe misaittir. Fabrika ana binasının betonarme karkas yapıda yapılmış olup, iç yüksekliği 5mt’den fazladır. Yeterli büyüklük ve donanımda soğuk hava depoları mevcut olup, bu depolar aktif olarak kullanılmaktadır. Yine yeterli büyüklük ve ve kapasitede kazan dairesi mevcuttur. Fabrikada mvcut makine, alet ve ekipmanlar aşağıda sıralanmıştır.; Plakalı pastörizatör : Aktif olarak kullanılmaktadır. İthaldir. Krema seperatörü : Akti olarak kullanılmaktadır. İthaldir. Çiğ süt depolama tankları ( 6 adet) : İthal paslanmaz çelikten üretilmiştir. Günlük 30 ton kapasiteli olup, aktif olarak kullanılmaktadır. Soğutma tankı : İthal paslanmaz çelikten üretilmiştir. 2 ton kapasiteli olup aktif olarak kullanılmaktadır. Mayalama tekneleri ( 3 adet ) : Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Yeterli kapasitede olup aktif olarak kullanılabilmektedir. Baskı Tekneleri : Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Yeterli kapasitede olup aktif olarak kullanılmaktadır. Kaşar haşlama makinası : Boru tesisatı : Aktif olarak kullanılmaktadır. Yayık : Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Yeterli kapasitede olup aktif olarak kullanılmaktadır. Vakum evaporatör cihazı : Lor kazanı : Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Yeterli kapasitede olup aktif olarak kullanılmaktadır. Süt pompaları : Aktif olarak kullanılmaktadır. Vakumlama makinası : Aktif olarak kullanılmaktadır. Doğu Anadolu bölgesi’nin en büyük süt tesisi konumundaki Kılıçlar süt fabrikası’nın değeri ve önemi büyük oranda artmaktadır.
  • #2709064
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.