Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı

Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı

İç Anadolu » Kayseri » Hacılar
750.000€
  • 750.000€
    İç Anadolu » Kayseri » Hacılar
Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı
 
Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı Satılık VİLLA sahibinden, Kayseride Süper Yerde SÜPER Manzaralı
Tüm Kayseri ye tamamen Hakim bir Tepede, Hisarcıkla Hacılar arasında HES Fabrikalarının Erciyes yönündeki ilk tepenin Ucunda. Teleferiğe 5dk. benzin istasyonu ve Belediye otobüs durağına 1dk. mesafede...! 360 dercelik Fır Etraf mehtap Balkonu Manzarasıyla; Hisarcık-Kıranardından Tutunda Talas, Kayseri tüm Merkezi, Şeker Hatta Hacılara Kadar Bütün Her yer Ayaklarınızın veya Kanatlarınızın Altında Kuş Bakışı Seyrine Doyulmaz bir Manzarayla Süper Bir VİLLA..! Elma, Armut, Kayısı, Dut, Şeftali, Erik ceviz Badem, Kiraz, vişne gibi Tüm Meyve Ağaçlarının Yanı sıra; Üzümden çileğe, Patlıcandan fasulyeye, Kavundan Karpuza, Çilekten çiçeğe her çeşit Bitki Ve Çamdan Çayıra aradığınız her türlü bitkinin Yanında; Helikopter pistinden, tenis Kortuna futbol, Voleybol ve basket sahalarının Hepsi Bir arada. Çocuk parkından Otoparka, yürüyüş yolundan Koşu Parkuruna, Bahçe döşemeleri ve çevre düzenlemesi dekoratif taşlarla kaplanmış hazır, 4 ayrı cephede 4 ayrı balkon ve değişik Manzara, geceki Tüm Şehir manzarası Sanki Önünüze Yıldız denizi Konmuş Gibi Doyamayacağınız Kayserinin Hatta Türkiye'nin En Nadide ve Seçkin Villası Şimdi yeni sahibini bekliyor Bu kişi Neden SİZ olmayasınız ki? Görmeniz ve Yardımcı Olabilmem için SİZİN Bir telefonunuz yeterli Bekliyorum Saygılarımla Sami Taşer 7/24 Cebim ;Kayseri TR.
  • #3165458
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.