Satılık Toptan Kanarya Kümesi

Satılık Toptan Kanarya Kümesi

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
4.000₺
  • 4.000₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
Satılık Toptan Kanarya Kümesi
 
Satılık Toptan Kanarya Kümesi Satılık Toptan Kanarya Kümesi Satılık Toptan Kanarya Kümesi Satılık Toptan Kanarya Kümesi Satılık Toptan Kanarya Kümesi Satılık Toptan Kanarya Kümesi
Merhaba Toptan Uygun Fiyata Kanarya ve Üretim Kafesleri 8 adet Nort Hollandes 2012 Bilezikli 40 adet Altın - Gümüş - Mavi Lizart 2012 Bilezikli 4 adet Kırmızı Göz Satinet (2011 anne baba ve 2012 yavrular Bilezikli) 2 adet malinua 2011 Bilezikli Kuşların hepsi vasıflı kuşlardır. Ayriyetten Kafeslerde verilcektir. 1)Ahşap Üretim Kafesi Kafes 4 katlı olup 8 gözlüdür. Ayriyetten en alt iki gözü birleştirip salma olarak kullanabilirsiniz. 2)Pvc Mergen Üretim Kafesi Kafes 4 katlı olup 12 gözlüdür. Ayriyetten malzeme koyabileceğiniz 3 ayrı bölmesi vardır. 3)Altı ızgaralı tekerlekli Ortada bölmeli salmalar.200 Kuş kapasiteli salma Kuşlar İstanbul / Küçükcekmece'dedir. den ulasabilirsiniz. Fiyat 4000 TL.
  • #3187065
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.