Satılık Papağan Üretimhanesi

Satılık Papağan Üretimhanesi

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
25.000₺
  • 25.000₺
    İç Anadolu » Konya » Selçuklu
Satılık Papağan Üretimhanesi
 
Satılık Papağan Üretimhanesi Satılık Papağan Üretimhanesi Satılık Papağan Üretimhanesi Satılık Papağan Üretimhanesi Satılık Papağan Üretimhanesi Satılık Papağan Üretimhanesi
5 yıldır kuş üretimi yapıyorum. 2 yıldırda papağan üretiyorum. Evlilik nedeni ile üretimhanemi satmak zorundayım. Ceketimi alıp çıkacağım şekilde vereceğim. Üretimhanede bulunan kuşlar yavrulu ve yumurtalıdır. - 19 takım Sultan Papağanı (mutasyon ağırlıklı olup wf, albino, grey, lutino, cinnamon ... vs takımlardır.) - 3 takım Rozella Papağanı (1 takımdan yavru alınmıştır.) - 3 takım Sevda Papağanı - 7 adet Cennet Papağanı (Mutasyonları personatus viola, personatusdur.) - 3 takım Cennet Papağanı - 5 takım Muhabbet Kuşu - 120 ile 150 adet arası Hint Bülbülü (Salmada olup az sayıda tepeli, jumbo, siyah yanaklarda mevcuttur.) - 3 adet Sevda Papağanı Yavrusu (2 tanesi lutinodur.) - 2 adet Rozella Papağanı Yavrusu - 10 adet damızlık Sultan Papağanı - 60x41x41 kafesler, yemlikler, suluklar, yuvalıklar ... vs verilecektir. Takımların çoğu yavrulu yumurtalıdır. Şu an sadece Rozella Papağanlarında yavru ve yumurta bulunmamaktadır. Mantıklı takas teklifleri değerlendirilecektir. Whatsapp ve mesaj yolu ile ulaşılabilir.
  • #3845293
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.