Satılık Nokia Lumia 1020

Satılık Nokia Lumia 1020

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
1.400₺
  • 1.400₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
Satılık Nokia Lumia 1020
 
Satılık Nokia Lumia 1020 Satılık Nokia Lumia 1020 Satılık Nokia Lumia 1020 Satılık Nokia Lumia 1020 Satılık Nokia Lumia 1020 Satılık Nokia Lumia 1020
Merhabalar sevgili dostlar; Konu başlığından da anlaşılacağı üzere, 11.01.2014 tarihinde Turkcell mağazasından almış olduğum Nokia Lumia 1020 cihazımı (alternatif takas seçenekleri ile) satıyorum. Cihaz için düşündüğüm meblağ 1.400tl olmakla birlikte, ''Pazarlık sünnettir'' ve ''Cihazlarımızın ederi şudur/budur'' desturu ise iki tarafında anlaşması koşuluyla ve hakedildiği kadar işleyecektir. Cihazımın fonksiyonel, fiziksel ve donanımsal anlamda kesinlikle hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Bulunmadığı gibi cihaza kesinlikle hiçbir şekilde dışarıdan müdahalede bulunulmamıştır. Cihaz alındığından itibaren kılıf/ekran koruyucu ilavesiyle kullanılmıştır. Takas alternatifinde ise ilk ve en önemli önceliğim Nokia Lumia 1520 olmakla birlikte, bahsi geçen cihazı önerecek arkadaşlarımıza şahsi takas kriterimi de belirtmek isterim. ''Nokia Lumia 1020 + 200tl'' = Nokia Lumia 1520 Cihaz ile ilgili görselleri aşağıda görebileceğinizi belirtiyor. Şimdiden konuya göstereceğiniz ilgi ve hassasiyetten dolayı hepinize teşekkür ediyor ve şu noktanın altını önemle çizmek istiyorum. Lütfen karşılıklı diyaloglarımızda ve eğer olursa ki alışveriş noktasına gelindiğinde; Saygıyı ve güvenilirliği elden bırakmayalım. Bununla birlikte karşılıklı olarak sağlıklı ve problemsiz bir alışveriş yapabilmek adına ürünlerimize dair tüm kriterleri taşıdığımızdan emin olalım lütfen. Herkese tekrar teşekkürler..... Not1: Takas esnasında öncelikli olarak düşündüğüm cihaz her ne kadar Nokia Lumia 1520 olsa da, devamında düşünebileceğim cihazlar ise; LG G2, LG Nexus 5, Samsung Galaxy NOTE3 veya HTC One M7/M8 olabilir.
  • #3759009
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.