Satılık Muhabbet Kümesi

Satılık Muhabbet Kümesi

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
8.000₺
  • 8.000₺
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Satılık Muhabbet Kümesi
 
Satılık Muhabbet Kümesi Satılık Muhabbet Kümesi Satılık Muhabbet Kümesi Satılık Muhabbet Kümesi Satılık Muhabbet Kümesi Satılık Muhabbet Kümesi
Kuşlarıma yeterli vakit ayıramadığımdan kümesimi komple satıyorum. Elimde 50 adet 45*50 geniş ve kullanışlı kafes (Kuşların rahat hareket edebilmesi için tünekleri yan olarak monte edilmiştir), 50 adet yuvalık, 50 adet akıllı yemlik, 50 adet mamalık ve kafesleri oturtmak için 5 adet 3 metrelik demir profil. Kuşlarım da 11 çift tkf bilezikli safkan show jumbo hepsi damızlık çift. Piyasada adet fiyatı en ucuz 180 TL'dir. Yerli çift bakıcı olarak kullandığım ve aynı zamanda eş olan 5 çift yerli. 16 çift ingiliz çek kırması ve saf ingiliz karışık iri kuşlarım tamamı eş. Kuşlarım safkan üretim olup, pakistan, suriye gibi adi ırklardan değildir. Sadece jumboların değeri 4000 TL'dir. Bu yukarıda saydıklarımın tamamı 8000 TL gibi uygun bir rakama hatta az da olsa pazarlık payı ile sizin olabilir. Üretim yapacak olanlar için çok kaliteli ve yorgun olmayan genç kuşlardır. Birçoğundan henüz yavru dahi alınmamıştır.
  • #3475559
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.