Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah.

Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah.

Marmara » Sakarya » Karasu
200.000₺
  • 200.000₺
    Marmara » Sakarya » Karasu
Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah.
 
Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah. Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah. Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah. Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah. Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah. Satilik Findik bahcesi SAKARYA-Karasu-Kuyumcullu mah.
Satilik Findik Bahce (750) findik ocagindan fazlaSAKARYA(Adapazari) -Karasu-Kuyumcullu mahallesinde bulunup 1 km deki ACMA MINTIKASINDA bulunmaktadir, yol, su, acik harman, bostan, cesitli meyva agaclari bulunmaltadir Findiklik bahcesi 750 ocak fazla dir(yani bir ocakta 15 ile 25 findik dali mevcuttur) SAKARYA(Adapazari) , Karasu, Kuyumcullu mahellesindedir, meskün yeri Kuyumcullu mahallesine 1 km uzaklita olup, toplam büyüklügü 9400 metrekare dir (9, 4 dönümdür), Findik ciftliginin icinde, su, bostanlik icin ufak acik bahcesi mevcut ve acik alan cimenli harman da mevcut , heran kalmak icinde saglam külübeside bulunmaktadir, ulasim yaz ve kis devamli aciktir, rahatlikla, otomobil, traktör, ve motorsiklet, bisiklet, yürüme 10 dakikada ulasilir, , Findik türleri cok degisiktir. Bahce dogal olarak cok güzel ve yükseklikte bulunup Karadeniz i rahatlikla görebilirsiniz; AYRICA BAHCEMIZIN YASAL TAPUSUDA BULUNMAKTADIR. daha fazla bilgi edinmek icin burada verilen telefonlardan rahatlikla bilgi alinabilinir. Cekilen fotolari kisin cekildiginden dallarin fazla yesillendigini görülmemektedir ama su anda bahar oldugundan bahce yavas yavas yesillenmekte ve güzellesmektedir, almak isteynlere tavsiyem hem findigini topla kar et hemde dogalligindan faydalan, Findik senelik 2, 5 ton ile 3 ton cikmaktadir...Burada görmüs oldugunuz Fiyat pazarlik payi vardir.
  • #3406062
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.