Satılık Dişi Doberman Antalya

Satılık Dişi Doberman Antalya

Akdeniz » Antalya » Konyaaltı
800₺
Satılık Dişi Doberman Antalya
 
Satılık Dişi Doberman Antalya Satılık Dişi Doberman Antalya Satılık Dişi Doberman Antalya Satılık Dişi Doberman Antalya Satılık Dişi Doberman Antalya Satılık Dişi Doberman Antalya
Merhaba, iki yaşına yeni giren Dobermanım Ritaya yeni bir sahip arıyorum. Rita şimdiye kadar evde bakıldı, yatakta uyudu, en iyi mamalarla beslendi. Ona en az benim kadar iyi bakabileceğine inandığım, bir heves olarak alınıp bir zaman sonra terk edilmeyeceğine güvendiğim, ona yine evde bakacak Antalya içi birine/aileye sahiplendirmek istiyorum. Rita uysal ve eğitimli, atletik bir doberman. Safkan. Yersiz saldırganlık huyu yoktur, korumacıdır. Çocuklarla iyi geçinir. Tasma çekiştirme, etrafa zarar verme, havlama gibi huyları yoktur, güzel eğitim almıştır. Detayları Ritayı görmeye geldiğinizde, ya da telefonda konuşabiliriz. Verilecek aile konusunda titiz ve seçici olunacaktır..
  • #3584901
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık erkek yorkshire terrier yavrusu

    Anne altında sağlıklı, aşılı, secereli, mikroçipli minik erkek yorkshire terrier ...

  • antalyada sahibinden alman kurdu yavrusu

    09.10.2013 tarihi itibari ile 5.5 haftalık olan 4 adet yavrudan geriye kalan 1 E ...

  • istanbuldan sahibinden satılık rodvaydır köpek

    acil satılık rodvaydır erkek köpek. tek fiyat.üç_dört yaş arası ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.