Satılık Beton Santrali - Mobil Beton Santrali

Satılık Beton Santrali - Mobil Beton Santrali

Ege » İzmir » Torbalı
355.000₺
  • 355.000₺
    Ege » İzmir » Torbalı
Satılık Beton Santrali - Mobil Beton Santrali
 
Satılık Beton Santrali - Mobil Beton Santrali Satılık Beton Santrali - Mobil Beton Santrali Satılık Beton Santrali - Mobil Beton Santrali
Satılık 2015 imalatı mobil beton santrali -90 m3 stabil kapasite -Single (tek milli) mikser veya pan mikser opsiyonu -Otomatik agrega oranlama sistemi ( Yüksek kaliteli hazır beton üretimi ) -Beton karıştırma mikseri ve mikser kolları yüksek dayanım özellikli Hardox saçlardan yapılmıştır. -Hazır beton üretimini kısa sürede gerçekleştirmek için bilgisayar kontrollü otomasyon kullanılmaktadır. -Beton santralinin devreye alınması ve günlük rütün bakım-temizlik işleri oldukça kısa sürelerde gerçekleştirebilecek şekilde tasarlanmıştır. Opsiyonel olarak jeneratör, otomatik agrega ön besleme ve harici silo ekipmanlarımız bulunmaktadır. Şirket standardımız olarak garanti , servis, bakım ve yedek parça desteğimiz her zaman bulunmaktadır. Detaylı bilgi ve sipariş için Mehmet Bey +90(549)(292)(21)(21)
  • #4088237
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.