Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx

Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx

İç Anadolu » Ankara » Keçiören
12.750₺
  • 12.750₺
    İç Anadolu » Ankara » Keçiören
Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx
 
Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx Satılık 1996 model full modiifiyeli Fiat Tipo 1.6 sx
Arabamı bi bayandan aldım ve alalı 4 ay kadar oldu. Daha düşük km li ve modeli daha yüksek bi araba almaya karar verdiğim için satmayı düşünüyorum. Diğer çürük çarık tipolarla karşılaştırmayın arabamı lütfen. Arabanın tüm ayarları işini bilen ustalar tarafından yapılmıştır.Hiçbir masrafından kaçılmamıştır.Yokuşta gazlı olmasına rağmen hiçbir kesinti ve arabada bayılma falan olmuyor. Daha 1 ay önce arabam daha az yaksın die gaz ayarlarını, rot ayarlarını falan tamamamen gözden geçirttim.Değişen hiç bir parçası yok. Ön kaputta boya var. Onu da benim arabayı aldığım bayan güneş yanıkları olduğundan dolayı orayı boyatmış. Aküsünü daha 3 hafta önce aldım(inci akü). Lastikleri de daha sıfır gibi. Her türlü kefilim aracıma.İsteyen istediği ustayı getirip göstertebilir. Ancak ''kardeş şuraya bi gel benim usta bi arabaya baksın'' falan die beni şuraya buraya çağırmayın. Baktırmak isteyen yanında ustasını da getirsin. Telefondan ulaşmak isteyenler ise beni hafta içi saat 18:00 den sonra arayabilirler. O saatten önce uygun deilim. Haftasonu ise geç ve erken olmamak şartı ile her saatte uygunum. Arabadaki aksesuarlar; çelik jantlar, güneşlik, filmli camlar, hoş bir sese sahip ancak gürültü yapmayan geniş eksoz, 2 tane her biri 500 watt güce sahip oval hoparlör, usb/kart okuyucu özelliğine sahip radyo/teyp(teyp arabanın yanında verilmeyecektir), mavi renk led iç aydınlatma, zenon görünüm beyaz far, far kaşı, sis, spor tampon etekleri ve spoiler, yeni 4 tane lastik. NOT:: Takas olarak üste fazla para vermeyi düşünmüyorum. O yüzden arabamın değerine denk veya yakın fiyatlardaki araçlarla takas düşünüyorum(en fazla 13 bin tll lik araçlarla takas düşünüyorum). Ayrıca model yılının benimkinden düşük olmamasını tercih ederim. Yine de her türlü takas tekliflerini değerlendirebilirim. Arabanın fotolarından birinde ön cam güneşlikte reklam olduğu için silmek zorunda kadlım. Yoksa güneşlik öyle deil. diğer fotolarında en son halini görebilirsiniz. Arabanın en son hali vitrin fotoğrafıdır.
  • #2948868
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.