Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex

Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex

Marmara » Tekirdağ » Şarköy
55₺
  • 55₺
    Marmara » Tekirdağ » Şarköy
Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex
 
Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex Şarköy Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex
SARKÖY Kizilcaterzi - Monalya 2 Tatil Sitesinde Esyali Dublex Alt kat - Salon, acik, mutfak, 1 yatak odasi, WC! Üst kat - 2 ufak cati oda, WC, Teras! Alta bir Oto Parklik üstü kapali yeri vardir! IKI Aileye de idealdie ! Simdiden 2011 Yaz Sezonu icin basvurun ! 1 - 7 Gün günlük 65 TL! 8 - 15 Gün Günlük 60TL! 9 - 30 Gün 55TL !Veya Sezonluk 3ay 3000TL! AZ Pazalik paya vardir ! Cogunlukla Emekli aileler vardir cok sakin bir yerdir. Istanbula uzakligi 2, 5 saatdir.Denize 200m dir . Ev Full Deniz Manzaralidir.Önü Kapali degildir. Sitenin en Gözde Yeridir. İlçesi Türkiye'nin birinci, Dünyanın en uzun Onikinci kumsalına sahiptir.Şarköy 60km uzunluğundaki sahilleri ile deniz, balık, üzüm ve karides merkezidir. 2006 senesinde denizi ve kumsalinin temizligi nedeniyle mavi bayrak almıştır. Aynı başarıyı 2007 senesinde de göstermiştir. Kıyılarda turizm konaklama merkezleri vardır. Otel, Motel, Kamping, Deniz sitesi yapımları gün geçtikçe daha fazla artmaktadır. Şarköy, 3. Kez Mavi Bayrak Aldı... (23.05.2008) Türkiye'de 2008 senesinin mavi bayraklı plaj ve marinaları belli oldu. Bu yıl büyük kesimi Antalya'da olmak üzere 256 plaj ve 13 marina, Mavi Bayrak Ödülü almaya hak kazandı... 2006 ve 2007 yıllarında mavi bayrak alan Şarköy Belediye Plajı 2008 yılında da mavi bayrak aldı. HAVASI COK HASTALILARI IYI GELIR BOL HAVA BOL SAGLIK. Yurtdisinda oldugum icin beni caldirin beni sizi ger ararim .Tel:
  • #2358168
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.