Sancaktepe şile turları

Sancaktepe şile turları

Marmara » İstanbul » Sancaktepe
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » Sancaktepe
Sancaktepe şile turları
 
Sancaktepe şile turları Sancaktepe şile turları Sancaktepe şile turları Sancaktepe şile turları Sancaktepe şile turları Sancaktepe şile turları
2004 Yılın'dan beri Siz DeÄŸerli Müşterilerimize Hizmet Veriyoruz. Yaz Sezonu Boyunca Hafta İçi Ve Hafta Sonu Tur Seferlerimiz'ile Hizmetinizdeyiz. Ä°stanbul'a ortalama 40 Dakikalık Süre de Son Model Klimalı 16+1 27+1 ve 46+1 Araçlarımız' ve ikramlarımız'ile Hizmetinizdeyiz. Sile AÄŸva Veya Poyraz Köyde DoÄŸayla baÅŸ-baÅŸa Deniz Manzarası EÅŸliÄŸinde Harika Bir Kahvaltı Keyfi, Sonrası Gün-boyu Deniz keyfi, Öğlen YemeÄŸi Izgara ve Balık, Sıcak ve SoÄŸuk ÇeÅŸitleriyle Hizmet Verilmektedir. Sahilde, Åžezlong, Åžemsiye, Masa, ( DuÅŸ, VC Vardır. >Turlarımız Günübirliktir.< ŞİLE-DOÄžANCILI VE AÄžVA'DA > GÃœNLÃœK VEYA HAFTALIK OTEL VE PANSÄ°YONLARLA ANLAÅžMAMIZ VARDIR. Araç Kalkış Yerlerimiz: Anadolu Yakası :ŞİLE VE AÄžVA İÇİN; SARIGAZÄ°-YENÄ°DOÄžAN-ÇİFTLÄ° K-SULTANBEYLÄ° merkez-SAMANDIRA-KAVAKLI-ESENÅžEHÄ°R, VE EMEK, MAH-BARAJYOLU- NOT:Merkezi Kalkış Noktamız, Sarıgazi HALKBAK karşısı(Halk EkmeÄŸi Önü) >BU BÖLGELER İÇİN EN AZ 5 KİŞİ VE ÃœZERÄ° OLMAK ÅžARTIYLA, ALABÄ°LÄ°RÄ°Z. >DUDULU-TAVUKÇU YOLU-ÃœMRANÄ°YE-ATAÅžEHÄ°R-TÃœRKÄ°Åž BLOKLARI-FERHATPAÅžA-YEDÄ°TEPE-İÇERENK ÖY-KAYIÅžDAÄžI-UÄžURMUMCU-ORTADAÄž-SOÄž ANLIK-YAKACIK- POYRAZ KÖY İÇİN; SARIGAZÄ°-YENÄ°DOÄžAN-ÇİFTLÄ° K-SULTANBEYLÄ° merkez-SAMANDIRA-KAVAKLI-ESENÅžEHÄ°R, VE EMEK, MAH-BARAJYOLU-DUDULU-TAVUKÇU YOLU-ÃœMRANÄ°YE TEPEÃœSTÃœ-ATAÅžEHÄ°R-TÃœRKÄ°Åž BLOKLARI- >BU BÖLGELER İÇİN EN AZ 5 KİŞİ VE ÃœZERÄ° OLMAK ÅžARTIYLA, ALABÄ°LÄ°RÄ°Z. FERHATPAÅžA-YEDÄ°TEPE-Ä°Ã ‡ERENKÖY-KAYIÅžDAÄžI-UÄžURMUMCU-ORTADAÄ ž-SOÄžANLIK-KARTAL KÖP-E5 YOLU BOSTANCI-YAKACIK-ÃœSKÃœDAR-ÇENGELKÖY NATOYOLU- 06 YAÅž TAMAMEN ÃœCRETSÄ°ZDÄ°R. 08 YAÅž AÄ°LE KUCAÄžINDA 8.t dir. 10 YAÅž VE ÃœZERÄ° AÄ°LE KUCAÄžINDA %50 Ä°NDÄ°RÄ°M. ÇOCUK YAÅž FARK ETMEKSÄ°ZÄ°N (KOLTUK KULLANMASI HALÄ°NDE) YETÄ°ÅžKÄ°N FÄ°YATINA TABÄ°DÄ°R. Not:Poyraz köyde Sadece kadınlara özel gittiÄŸimiz için, Ailece karışık gitmek isterseniz Ailenize özel olarak En az 15 kiÅŸi olmak Åžartıyla DilediÄŸiniz Bölgeye Araçlarımızla Evinizde Alabiliriz. Tekrar AkÅŸam Aynı Sabah Aldığımız Yere Bırakıyoruz, Ä°stanbul'da Semt fark etmez. (Sadece Poyrazköyde Otel veya Pansiyon yoktur, plaj giriÅŸ ücreti vardır. YOL ÃœCRETÄ°NE DAHÄ°L DeÄŸildir. TÃœM ÖDEMELERÄ°NÄ°ZDE KREDÄ° KARTI GEÇERLÄ°DÄ°R. Fiyatlarımız'da K.D.V HARİÇTÄ°R. OKUL-DERNEK-FÄ°RMA-FABRÄ°KA -ATÖLYE-TOPLU GURUP VE KURULUÅžLARA ÖZEL Ä°NDÄ°RÄ°MÄ°MÄ°Z, VARDIR."TALEP ÃœZERÄ° DEĞİŞİK YERLERE DE GÖTÃœREBÄ°LÄ°RÄ°Z." ÖĞRENCÄ° VE PERSONEL TAÅžIMACILIK TURÄ°ZM ETKÄ°NLÄ°K GEZÄ° TUR KONAKLAMA "BU BÄ°R MAVÄ°SU TURÄ°ZM LTD.ÅžTÄ°. HÄ°ZMETÄ°DÄ°R." YETKÄ°LÄ° Ä°BRAHÄ°M TEL:CEP: CEP'TEN ULAÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z. "Sizlere Hizmet Bizim için Vazgeçilmez, Bir Duygu Düşünce Bütünüdür."
  • #4179663
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.