Samsun Termede arı kovanı

Samsun Termede arı kovanı

Karadeniz » Samsun » Terme
55₺
  • 55₺
    Karadeniz » Samsun » Terme
Samsun Termede arı kovanı
 
Samsun Termede arı kovanı Samsun Termede arı kovanı Samsun Termede arı kovanı Samsun Termede arı kovanı Samsun Termede arı kovanı Samsun Termede arı kovanı
SIZ DEGERLI ARICI KARDESLERIMIZE KOLAYLIK SUNMAYA DEVAM EDIYORUZ KALITEYI NEDEN DAHA FAZLA VERIP ALASINKI ARACISIZ DIREK URETICIDEN TUKETICIYE ASAGIDA RESIMLERINI GORDUGUNUZ KOVANLAR TAMAMEN KENDI IMALATIMIZDIR 1. KOVANLA 100 UNCU KOVAN ARASIDA HIC BI FARK OLMADIGINI KESIN BI DILLIE SIZE SOYLEMEKTEN GURUR DUYARIM ISTEGE BAGLI OLARAK EK FIYATLA CERCEVELI VE CERCEVESIZ OLMAK KAYDIYLA SIZ DEGERLI ARICI KARDESLERIMIZE IFTAHARLA SUNUYORUZ EKMEGI EKMEKCIDEN AL EMEKCI KARDESIM TARLADAN SIZE KADAR KENDIMIZ URETIYORUZ BU SEZONU GEL SENDE RAHAT GECIR ON NUMARA BES YILDIZ KOVAN GOZ USTALIGINIZ VARSA ANLARSINIZ ZATEN KOVANDAKI ISCILIGINUMANOGLU ORMAN URUNLERI BEREKETLI SEZONLAR DILER..
  • #3719451
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.