Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes

Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes

Marmara » Sakarya » Akyazı
1,25
  • 1,25
    Marmara » Sakarya » Akyazı
Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes
 
Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes Sakarya Evde Üretim Yerli Lepistes
iletişim için e mail atınız. Evde hobi amaçlı ürettiğim yerli lepistesler ( 3. kuşaktan Tropik, ful red, ful black, moscow blue ve yellow kırması ) Balıklar resimlerde de görüldüğü gibi gayet sağlıklı ve renklidir. Sakarya dinlenmiş çeşme suyuna alışkındır. Damızlık boya bu ay ulaştılar ( İlk yavrularını bu ay verecekler ) İsteyen mesajla ya da telefonla bilgi alabilir. Elimde 150 Dişi ve 165 Erkek olmak üzere toplam 315 adet vardır. Daha Ayrıntılı görmek isteyenler için video da ekledim. İzleyip fikir edinebilirsiniz. Fiyatlar: Dişi erkek eşit oranda 100 tl ve üzeri alımlar için= 1.25 ( Yanında 8 tane de çöpçü yavrusu hediye ) Farklı oran veya tamamını alım için fiyat sorunuz. Balıklar Akyazı Merkezdeki evimde bulunmaktadır. Gelip görüp yemleyip almanızı tavsiye etmekle birlikte 100 TL üzeri alımlar için Sakarya Merkez'e ve Hendek İlçesine getirebilirim.
  • #4037644
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.