Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü

Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü

Akdeniz » Antalya » Alanya
Görüşülür
Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü
 
Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü
Sahibinden tabby bikolor scottish fold yavru erkek bebek yüzlü . resim orijinal .Elimizdeki yavrular anne altında iyi bakılmış oyuncu akıllı sevimlı yavrulardır . Tuvalet eğitimi almışlardır . Kuru mama yemekte olup en kaliteli mama olan SÜPER PREMIUM CLASS ile beslenmişlerdir . İlk aşıları olan iç ve dış parazit ile aşıları yapılmiştır . Satış aşamasında satış ile ilgili satın alma Anlaşması yapılacak ve uluslararası veterıner pasaportu ve secerelerı ile birlikte teslim edilecektir . Bizde baba ve yavru resimler ve video için Facebook.com Nataliya Akman İnstagram nataliyaakman Twitter Nataliya Akman antalyabengal.com web sayfasında takip edebilir ve görebilirsiniz . Ayrıca yavruları canlı görebilme imkanınızda vardır . Bunun için antalyabengal skype den bağlanabilirsiniz . İLETİŞİM İÇİN TEL.NO. 0 546 4800870 .
  • #4194330
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Satılık bengal kedisi

    İyi günler kedim safkandır kesinlikle hiçbir saldırganlığı yoktur . Kendim şahsi ...

  • Satılık bengal kedisi

    Hoşgeldiniz kedim 5 aylıktır kesinlikle safkandır . Hertürlü veterine gösterebil ...

  • Satılık bengal kedisi

    İyi günler kedim kendime aittir 5 aylıktır şuan yavru iken satın aldım . Ben sat ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.