Sahibinden kiralık 2+1 daire

Sahibinden kiralık 2+1 daire

Marmara » İstanbul » Kadıköy
650₺
  • 650₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Sahibinden kiralık 2+1 daire
 
Sahibinden kiralık 2+1 daire Sahibinden kiralık 2+1 daire Sahibinden kiralık 2+1 daire Sahibinden kiralık 2+1 daire Sahibinden kiralık 2+1 daire Sahibinden kiralık 2+1 daire
Daire Ataşehir Türk –İş Bloklarında site içersinde olup, Yeditepe Üniversitesine yakındır. Çevresinde çok sayıda okul ve market bulunmakta ve Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Bostancı, Mecidiyeköy Taksim vs. yerlere tek vesait ulaşım mumkün. Site yeşillikler içersinde olup, açık otoparkı ve çocuk oyun alanları mevcut. Binanın dış cephesi mozaik (BTB) kaplama dir, asansör ve apartman görevlisi vardır. Dairenin elektrik ve su tesisatı komple yenilenmiş olup, aynı zamanda iç izalosyonu yapıldığından kışın sıçak olup, yazın ise serindir. Odalar laminat parkle, islak zeminler kalebodur, dış kapı çelik, banyoda duşakabin vardır. Detaylı bilgi için arayabilirsiniz.
  • #2734353
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.