Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE

Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE

İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
37.000₺
  • 37.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE
 
Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE Sahibinden acil satılık SIFIR DAİRE
Ankara da TOKİ Yapracık konutlarında bulunan 2+1 ve 11. katlı asansörlü binanın zemin dahil 3. katta bulunan hiç bir eksiği olmayan SIFIR Dairemiz satılıktır. 120 ay X 580 TL ödemesi olan dairemiz merkezi sistem ısıtmalı olup yaktığınız kadar ödemeli, sıcak suyu güneş enerjili, Okula, alışveriş merkezine, otobüs durağına, camiye yakın olup ucuza kendi evinizde kira verir gibi oturun ve sahip olun. Ankara'nın gelişmeye müsait yerinde Çankaya ve Başken Üniversitesi arkasında güvenilir ve şık bir sitede, ister yatırım için ister oturmak için alınabilecek çok cazip bir imkanı değerlendirin. yatır için almıştım fakat başka ödemem olduğu için satmak zorundayım aksi taktirde asla satmazdım. alıcısına hayırlı olsun az miktarda pazarlık payı vardır.
  • #3489782
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.