Sahibinden Yenikent İlksan Toki Konutları Karşısı Sıfır Daire

Sahibinden Yenikent İlksan Toki Konutları Karşısı Sıfır Daire

İç Anadolu » Ankara » Sincan
118.000₺
  • 118.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
Sahibinden Yenikent İlksan Toki Konutları Karşısı Sıfır Daire
 
Sahibinden Yenikent İlksan Toki Konutları Karşısı Sıfır Daire Sahibinden Yenikent İlksan Toki Konutları Karşısı Sıfır Daire Sahibinden Yenikent İlksan Toki Konutları Karşısı Sıfır Daire Sahibinden Yenikent İlksan Toki Konutları Karşısı Sıfır Daire
Binamız İlksan Toki Anadolu Lisesi - Orta okulu ve ilk Ögretim okulu Karşısındadır. Gecen yıl Aralık ayında teslim edilmiştir. Yatak odasında Ebeveyn Banyosu bulunmaktadır. Kolidorda Vestier ve ayakkabılık vardır. Dairemiz 14. numara ve son kattadır. Dairemiz Güney Doğu Cephedir.. Banyoda Duşa kabin tavanlar asma tavanla kaplanmıştır. Dairemizin Özellikleri Temikel marka Ankastre mutfak setten oluşmaktadır. Ferroli marka kombi ve petek takılmıştır. 5 yıl garantilidir. Dairenin her türlü Abonelik ve Katılım payı ücretleri ödendi. Hiç bir masrafı yoktur. cil ihtiyaçtan Satılıktır. Değeri 135000 olup, Aciliyetten dolayı 118000 ne indirlimiştir. İlgilenenlerin Hasan Bölükbaşıtelefondan Ulaşabilirler.
  • #3842456
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.