Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire

Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire

Marmara » Yalova » Esenköy
105.000₺
  • 105.000₺
    Marmara » Yalova » Esenköy
Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire
 
Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire Sahibinden Yalova esenköy de satılık 2+1 daire
FULL EŞYALI , DENİZ MANZARALI, KADINLAR PLAJINA ÇOK YAKIN, KONFORLU SATILIK DAİRE. İSTANBULUN STRESİNDEN KAÇMAK İSTEYENLER İÇİN KISA SÜRELİ BİR MOLA YERİ. HERKESİ BU EŞSİZ DOĞA KEYFİNİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUZ. Yalıova esenköy liman karakolu yanındaki bloklarda bulunan dairemiz 2+1 olup, daire denize 150 metre mesafede, oyun parkına 50 metre mesafededir. Dairemiz eşyalıdıınlar plajı yakınındadır. Bahçekatı olan Daire içerisinde 2adet ufak oda bir adet salon ve banyo vardır. toplamda 3adet çekyat 1adet çift kişilik yataga donüşen koltuk, buzdolabı, çamaşır makinası mevcuttur.
  • #4206008
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.