Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire

Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire

İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
300₺
  • 300₺
    İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire
 
Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire Sahibinden SIFIR acil kiralık Daire
Ankara Eskişehir yolu üzerinde, ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ arkası VE BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ' ne çok yakın bulunan Yapracık Toki konutlarında ulaşımı tek EGO otobüsüyle kolayca Kızılaya gece saat 23:00 kadar ulaşım imkanı, 2+ 1 öğrencinin, memurun, bekarın güvenle kalabileceği site içerisinde merkezi sistem ısıtmalı, yaktığınız kadar ödeme imkanı, sıcak su güneş enerjisi ile çalışan, okula, Camiye, alışveriş merkezine, otobüs durağına yakın ana artel üzerindeki dairemizi kaçırmayın. Hiç bir eksiği olmayıp hemen taşınacağınız bir daire.
  • #3489759
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.