Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller)

Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller)

Ege » Muğla » Milas
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Milas
Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller)
 
Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller) Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller) Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller) Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller) Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller) Sahibinden SATILIK FIRIN (MAVİKARADENİZ Taş Fırın Unlu Mamüller)
Tamamen tezgah çalışan. Yazlarıtl arası kışıntl arasında günlük ciro yapmaktadır. Ekmek, Ekmek çeşitleri, simit, poğaça, açma vs. tatlı tuzlu kuru pasta çeşitleri, baklava türleri satılmaktadır. Dükkan kirası uygun olup 10 yıl kontratlıdır. İşlek cadde üzerinde olup yakınında fırın bulunmamaktadır. Dışarı calısmak isteyene potansiyel vardır prensip gereği ben dışarıya ekmek vermiyorum isteyen verebilir. Ekmek 0, 75 kuruş olup rekabet yoktur. Tüm ruhsatları mevcuttur hiçbir şekilde evrak eksiği bulunmamaktadır. İşine güvenenler için ilerisi açıktır. Önünden minübüs hattı geçmektedir ve yakınında ilköğretim ve ortaokul bulunmaktadır. Etrafı sitelerle çevrilidir ve yanında küçük sanayi sitesi, otogar bulunmaktadır.
  • #3200177
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.