Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk

Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk

Marmara » Bursa » Emek
650₺
  • 650₺
    Marmara » Bursa » Emek
Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk
 
Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk Sahibinden Bursa'da Satılık 4 katlı Bina Cadde yanı 5 mt avm metro 1 dk
Binamız 4 katlıdır Doğalgazlıdır. Acil satılık olduğundan dolayı bu fiyattır. Yap Satçılar 4 Daire + 1 Dükkan Önerdiler Fakat Kabul etmedim sepepi ise tamamen nakit ihtiyacındandır. Burda da bunu nakit olarak açıkcası karşılyacak inşaat firmaları çok az. Mütahitlere veresim var hak ettiği değeri verirse şahsen vermesse boşuna hiç aramasın. Pazarlık payım mevcuttur. Normal Değeri 780 Bin Tl'dir. Çay Parkına 1 Dk Yürüme Mesafesinde. Metro İstasyonuna 1 Dk Yürüme Mesafesinde. Korupark Avm'ye 2 Dk Yürüme Mesafesinde. Dolmuş taksi otobüs garına 5 dk Mesafe de. Piknik Alanına Cadde Sonu Mesafesinde. Polis Karakolu Hemen Karşı Cephede. Pazar Günleri Cumartesi ile çarşamba arasıdır, Onlarda çok yakın yürüme mesafesinde. Giyim, Gıda, Turizm, Vs gibi yerlere yürüme mesafesinde ve binamızı alacak kişi ister ticaret amaclı iş merkezi isterse binamızda oturabilir dilerse de binamızı yıkıp yerine gökdelen dikebilir :))) Şaka bir yana, Binamız 4+4 Olmak üzere 8 katlı inşaat için uygundur son 2 kat teras sekline uygundur. Toplamda 5x5 Kat çift daire olacak sekilde müsait durumdadır. Ayrıca İlk 1.kat ii dükkanı için müsait durumdadır binamızın cephesi geniştir. Evin içi dayalı döşeli sekilde de satabiliriz fiyat farkı oynabilir. Ve gene ayrıca evin arkası ve önünde alan vardır dilerseniz toplam 168 mt2 olacak sekilde dizayn edebilirsiniz. bu tamamen size kalmıs ben buayı satarsam hayırlısı ile başka yerden kendime ait olacak sekilde bina yaptıracağım. Tabii böyle bir arsa bulabilirsem artık dahada cunku bu cadde ününden cok ticari amaclı ve mahalle sakini olarak oturabilir durumdadır.. Daha fazla bilgi için beni arayabilirsiniz. Hayırlısı olması dileğiyle.. :)
  • #3990141
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.